torsdag 16 juli 2009

Aplus.net webbhosting



Dedicated Servers from $49.00 at Aplus.net

Hej
Tänkte berätta lite om alla webbhotell som du kan välja på Webbsolutions, idag tänkte jag berätta lite om Aplus.net. Aplus.net har fyra olika storlekar på sina webbhotell personal, developer, bussines och eCommerce. Företaget har Live US baserad support, men det spelar ju ingen roll om du är bra på engelska. Förhoppningsvis så ska du inte behöva ha så mycket kontakt med supporten. De har fått flera priser för bästa hostingföretag under de 12 år de varit aktiva.

Aplus.net försöker att ge allt för ditt företag på nätet, från registrering av domännamn och design. Aplus.net erbjuder marknadsföring och annonsering på nätet tjänster, samt optimering av sökmotorer och e-handel. De erbjuder tillförlitlighet och skalbarhet för storföretagslösningar till ett litet företags pris, med ansvar för IT-utveckling och support, vilket ger dig friheten att fokusera på det du gör bäst.

Läs mer på Aplus.net

2 kommentarer:

Johan sa...

Aplus.net är helt ok som du skriver. De sitter dock i USA och kanske inte är helt passande för oss svenskar?

Passar samtidigt på att rekommendera vad jag tror idag är billigaste domänleverantören i Sverige. .se för 74:- och smått otroliga 44:- för en .com adress - inklusive moms. Besök www.citynetwork.se - de driftar våra spel på www.regnumonlinegame.com

Berit E sa...

Håller helt med om att det finns många bra svenska hostingföretag bl.a. Binero som harblivit utsett till Sveriges bästa webbhotell 2009 av internetword och de har sommarrabatt på 16kr/mån, betydligt mycket billigare. Titta på http://www.webbsolutions.nu/Program/Webbhotell1.asp.
Varför jag rekomenderat några utlänska hostingföretag är för att det är större internationella företag som har större säkerhet och inte så sårbara. Desutom så har många av de större företagen mera funktioner och mallar som du kan välja bland än vissa mindre hostingföretag. Så jag egentligen är det upp till var och en att välja efter man har för behov. Så titta på http://www.webbsolutions.nu/Program/Webbhotell1.asp
så hittar du flera hosting företag att välja bland.

Skicka en kommentar